Hvad siger vores kunder om produkterne. ABC-Miljø har spurgt nogle kunder om de ville bidrage med deres menig omkring produkterne mm.

layout styles

Ide , udvikling, produktion 100% Dansk

I 2004 fik ABC-Miljø ApS ideen til H2S-WARN samt software på serverplatform. Efter 2 års udvikling og adskillige test kom H2S-WARN på markedet i 2006, hvor Hedensted Spildevand A/S købte de første instrumenter.


Gennem tiden er H2S-WARN og software blevet forbedret i takt med udviklingen og er i dag fuldt ud konkurrencedygtig med andet udstyr på verdensmarkedet. På områder er H2S-WARN endda langt foran konkurrenterne.


I 2014 kom ideen til udvikling af et automatiseret doseringssystem, som sørger for en "Behov Tilpasset Dosering" ud fra egen udviklet algoritme. Behov Tilpasset Dosering i kombination med H2S-WARN har vist besparelser helt op til 70% på kemitilsætningen.


Design, Esko Design

Designet af H2S-WARN blev fra 2006 til foråret 2016 ikke vægtet særlig højt. Dette skulle ændres, i Marts 2016 blev Esko Design sat på en opgave med udfordringer i.

Kravene til den nye H2S-WARN blev nedfældet, de indeholdt bl.a. vandtæthed ned til 1 meter, bedre robusthed, samme brugervenlighed m.m.

Kravene må siges at være opfyldt af Esko Design, som er et etableret, professionelt og anerkendt designerfirma.

style switcher